Euro-Toques Bulgarie
Des Artisans Cuisiniers au service d'une alimentation saine
 КОНЦЕПЦИИ 2011 
 УЧАСТНИЦИТЕ 
 ПРОГРАМАТА 
 МЕДИИТЕ ЗА ФОРУМА 
 ПАРТНЬОРИ 
 БРОШУРА 
 ГАЛЕРИЯ 1 
 ГАЛЕРИЯ 2 
Програмата

========================================================


ЕВРО-ТОК БЪЛГАРИЯ – EURO-TOQUES BULGARIA
www.euro-toques.bg
22 и 23 февруари, 2011 г.
Реймбоу Плаза

РАБОТНА ПРОГРАМА

Вторник, 22 февруари 2011г.:

08.00 – 10.00 ч. Регистрация
09.00 – 10.00 ч. Кафе-пауза

10.00 – 10.30 ч. Официално откриване на Кулинарен форум “Концепции 2011
10.30 – 11.00 ч. Борис Петров / България
11. 10 – 11.40 ч. Фиро Васкес / Испания
11.50 – 12.20 ч. Стефан Иванов / България

12.30 – 14.00 ч. Обяд

14.00 – 14.30 ч. Георги Партенов /България /Дебют
14.40 – 15.10 ч. Дани Алборс / Испания
15.20 – 15.50 ч. Представител на Белгия

15.50 – 16.20 ч. Кафе-пауза

16.20 – 16.50 ч. Мортен Томсен /Дания
17.00 – 17.30 ч. Димо Димов / България
17.40 – 18.10 ч. Роберт Ман / Румъния
Сряда, 23 февруари 2011 г.:

09.00 – 09.30 ч. Ангел Василев / Българи/ Дебют
09.30 – 10.00 ч. Андреас Флекенщайн /САЩ
10.10 – 10.40 ч. Инна Бадалова / САЩ

10.40 – 11.10 ч. Кафе-пауза

11.20 – 11.50 ч. Велин Великов / България
12.00 – 12.30 ч. Брехт Де Конинк /Белгия

12.30 – 14.00 ч. Обяд

14.00 – 14.30 ч. Валери Нешов / България
14.40 – 15.10 ч. Джовани Порку / Италия

15.20 – 15.50 ч. Кафе-пауза

15.50 – 16.20 ч. Робин Вилереал / Мексико
16.20 – 17.50 ч. Жилбер Велтер/ Люксембург

17.50 – 18.20 Закриване на Кулинарен форум “Концепции 2011”

Accueil | Français